Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)
Collapse
X
-
Такааа.. днес покарах около 2 часа една Жужка. Нова кола, добра кола. Добре обезшумено купе, добър заводски саунд. Беше ми тясно обаче. То и 147 не е особено просторна, но за разлика от Жужа е по-добре според мен. Не ми беше особено уютно. Миризмата на нова пластмаса и текстил беше в повече. Подлакътника на шоферската седалка не го обичам по принцип, а този направо ми пречеше .. и май май не може да се регулира, не го разгледах. Лятната количка на малкия ми син се побра отзад. Относно динамиката .. ми мотора беше 1.6 JTDm - абсолютен мъртвец. Все едно карах служебното Добло 1.3 JTD. Има нещо като торк ама се усеща рано от 1500 до към 2500 и нагоре все едно само бръмчи, а нищо не се случва. Кефа е като те гледат останалите участници в движението, щото колата наистина на живо е красива. Вероятно с бензиновите агрегати и големия дизел нещата ще "звучат" по друг начин.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеТакааа.. днес покарах около 2 часа една Жужка. Нова кола, добра кола. Добре обезшумено купе, добър заводски саунд. Беше ми тясно обаче. То и 147 не е особено просторна, но за разлика от Жужа е по-добре според мен. Не ми беше особено уютно. Миризмата на нова пластмаса и текстил беше в повече. Подлакътника на шоферската седалка не го обичам по принцип, а този направо ми пречеше .. и май май не може да се регулира, не го разгледах. Лятната количка на малкия ми син се побра отзад. Относно динамиката .. ми мотора беше 1.6 JTDm - абсолютен мъртвец. Все едно карах служебното Добло 1.3 JTD. Има нещо като торк ама се усеща рано от 1500 до към 2500 и нагоре все едно само бръмчи, а нищо не се случва. Кефа е като те гледат останалите участници в движението, щото колата наистина на живо е красива. Вероятно с бензиновите агрегати и големия дизел нещата ще "звучат" по друг начин.
Не мисля ,че подлакатника е проблем. За мен това е успешен модел и то обективно успешен. в Италия е 6-ти по продажби и 2-ри в класа си. Само Голф се продава повече.
Да не говорим , че КуВе-то също ще се конкурира успешно с бегачките в класаSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
И от кога трябва да се радваме, че на "родна земя" сме 6-ти по продажби и 2-ри в класа, след ГОУФ?!?!?!
Аз си чакам някакви сериозни тестчета на Ку-Вето..Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеДа , при 1750 Тби ... нещата наистина звучат различно.
Не мисля ,че подлакатника е проблем. За мен това е успешен модел и то обективно успешен. в Италия е 6-ти по продажби и 2-ри в класа си. Само Голф се продава повече.
Да не говорим , че КуВе-то също ще се конкурира успешно с бегачките в класапо колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеПодлакътника е закрепен за шофьорската седалка и се мести заедно с нея, но не може да се регулира по височина, а седи доста височко.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПри 156 е по същият начин и на мен поне ми е удобно. Другата ми кола е без подлакътник и в нея направо не знам къде да си дена ръката. Въпрос на вкус.Въпроса е, че подлакътника е удобен само на едни, на други не е. Не може да бъде удобен за всички щом не се регулира. Баща ми кара с високо вдигнат подлакътник, като седнем в колата му с брат ми и веднага го смъкваме. И тримата сме еднакво високи.
Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 23:05.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеЖулиета на Нюрборгринг 8.30.39. Само на 2 сек. от смятания за еталон, хечбек с предно Меган RS.
повече...
На мен са ми малко съмнителни тея времена, особенно на Лексус IS F...но все пак не е зле.
Аз още от миналия април ви разправям, че Жулиетата QV се държи феноменално на писта, ама никой не ми вярва. Фактът, че изпреварва Мазда 3 MPS с повече от 9 секунди, е повече от показателен. Щото тая Мазда (всъщност Форд Фикус) е забележителна, двигателят е просто фантастичен, а и окачването на стария Форд Фикус е много добро (помните един напълно цивилен нафтов Фикус кви времена даваше на Калояново).Last edited by pinko; d.m.y г., 17:34.
Comment
-
Тия от alvolante малко ме съмняват... Времето на Лексуса е 8:18 мин, което пак е 13 сек по-бавно от М3 де.
http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
Иначе браво на Жулиетата, бая по-добро време е дала от 156 ГТА.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Абсолютно невъзможно време е това на Жулиетата, ако е със серийно оборудване!
8:50 е най-доброто на което е способна!
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:18 ----------
Сега като изгледах видиото , ясно се вижда , че не включват в обиколката почти цялата права.Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
Comment